Wellness

Landgoed Kasteel Daelenbroeck garandeert dat u tijdens uw verblijf vorstelijk zult genieten. Om dit verblijf compleet te maken hebben wij op een paar kilometer afstand ons eigen luxueuze en complete wellness center Vita Allegra.

Hier vindt u alles voor ontspanning en inspanning: Beauty, Wellness en Sport.

Sauna

In het zeer uitgebreide sauna landschap en zwembad kunt u heerlijk ontspannen. U kunt hier gebruik maken van een Finse sauna, een Turks stoombad, infrarood cabine, diverse voetenbaden en een avontuurlijke buitensauna. Kom tussen de verschillende sauna’s heerlijk tot rust in onze rustruimte en spoel alle stress van u af onder de belevingsdouche.

Beauty

Vita Allegra is een van de grootste beauty centra van Limburg. Wij bieden alle denkbare beautybehandelingen aan van een OPI manicure tot een complete gezichtsbehandeling of een ontspannende massage. We hebben de mogelijkheid om u samen te behandelen in de duo kamer en u kunt zelfs bij ons terecht voor een professionele make-up.
Voor de beautybehandelingen maken wij gebruik van heerlijke producten van CENZAA.

Sport

Ons wellness center heeft een compleet fitnesscentrum waar u alleen, onder professionele begeleiding of in groepsverband aan uw fysieke doelen kunt werken.  Ook beschikken wij over een squashbaan en een spinning ruimte.
Wij organiseren diverse groepsactiviteiten zoals Zumba, mountainbiken, spinning en aquajoggen.

Voor wie?

Als u een een behandeling wilt reserveren of meer informatie wenst over onze faciliteiten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. 
Voor meer informatie en reserveren leiden wij u graag door naar ons Vita Allegra Wellness Center!
U kunt er ook voor kiezen om een meerdaags arrangement reserveren in combinatie met ons Beauty en Wellness Center. Hiervoor hebben wij speciale Beauty arrangementen samengesteld, deze vindt u hier.

Extra faciliteiten

Er zijn extra faciliteiten à € 15,00 per persoon (uitsluitend voor hotel- en beautygasten & fitnessleden)

  • Finse sauna
  • Turks stoombad
  • Infra rood cabine
  • Voetenbaden
  • Belevingsdouche
  • Rustruimte
  • Avontuurlijke buitensauna "De Rode Beek"
  • Badjassen, slippers en handdoeken ontvangt u tijdens uw sauna check-in
  • Solarium werkt op muntjes, te verkrijgen aan de beauty- en hotelreceptie à € 5,00 per 10 minuten


Wij wensen u aangenaam genieten in Wellness Center "Vita Allegra"!