Culinaire activiteiten

Ook culinair is ons aanbod veelzijdig en van uitmuntend niveau. Streekproducten staan bij ons hoog in het vaandel. Luxe diners, slow-lunches, wijnproeverijen, brunches, High Tea en amuses. Voor elke gelegenheid een heerlijk en passend aanbod.

Landgoed Kasteel Daelenbroeck, te Herkenbosch biedt zowel een menukaart als een brasseriekaart. In het restaurant kunt u genieten van de pareltjes uit de streek. Onze brasseriekaart biedt u ook alle gelegenheid tot heerlijk ontspannen en genieten. Voor groepen zijn er verschillende sfeervolle ruimtes in het Kasteel waar wij u graag uw keuze van onze uitstekende brasseriekaart of Romantik menu's serveren. Ook onze bijzondere High Tea en slow-lunches zijn echte aanraders, voor groepen of gewoon intiem met z'n twee in onze brasserie.

Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 tot 21.00 uur. In de maanden januari, februari en maart is het restaurant & hotel, met uitzondering van groepsreserveringen, op maandag en dinsdag gesloten. Onze Menukaart wordt geserveerd van woensdag tot en met zondag vanaf 18.00 tot 21.00 uur. Op de overige dagen serveren wij in ons restaurant onze uitgebreide romantik- en brasseriemenu's.

Proef de Bourgondische weldaad van Limburg op Landgoed Kasteel Daelenbroeck.