Ontspanning & Omgeving

Landgoed Kasteel Daelenbroeck ligt in een buitengewone omgeving. Het Roerdal en Nationaal Park De Meinweg zijn unieke natuurgebieden die zich uitstekend lenen voor allerlei activiteiten of ontspanning buiten. Maar op andere fronten is er ook van alles te beleven in de directe omgeving van het landgoed. U kunt hier cultuur snuiven, golfen, winkelen en heerlijk eten en drinken.

Het kasteel

Binnen het landgoed zelf kunt u tijdens een rondleiding de geschiedenis ontdekken, van burcht tot middeleeuwse gewelven.
In één van deze ruimtes worden een aantal keer per jaar kasteelconcerten gegeven. Deze klassie-ke concerten zijn heel bijzonder, zowel vanwege de speciale entourage maar zeker ook met dank aan de uitmuntende musici.

Golf

We beschikken over een prachtige golfbaan: bosbaan De Herkenbosch met Golfrestaurant St. Andrews. Via Kasteel Daelenbroeck kunt u zonder extra kosten ruim van tevoren reserveren. Meer informatie vindt u bij St. Andrews – Golfbaan de Herkenbosche.

Tips

Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft een aantal links voor u op een rij gezet waar u tips & activiteiten kunt vinden in de omgeving.