Nieuws

Ridderzaal krijgt complete make-over

Na jaren van intensief gebruik heeft ieder object onderhoud en vernieuwing nodig, zo ook onze Ridderzaal. De grootste zaal die Kasteel Daelenbroeck rijk is, had na jaren van gebruik enkele gebruikerssporen. Veel kleine aanpassingen werden al tussentijds onder handen genomen, zoals het weghalen van een groot gedeelte van de lambrisering.

Maar nu is is dan toch echt de tijd gekomen om de complete ruimte te up-graden; nieuwe kleuren op de wanden, moderne LED verlichting als sfeer verlichting maar ook als normaal licht, een up-date van de bar en de statige pilaren die de zaal rijk zijn hebben moderne doch authenthieke ornamenten gekregen. Het resulteerde in een moderne ruimte die meer dan eens geschikt is voor zeer diverse benodigdheden. Van bruiloft tot zakelijke bijeenkomst alles is mogelijk en aan alles is gedacht. Een dolby-surround systeem zorgt ervoor dat niemand iets hoeft te missen van wat er op het podium gebeurd.

Wij zijn trots op het resultaat, kom langs en ervaar het zelf. Maak bijvoorbeeld een afspraak voor uw bijeenkomst, wij laten u vrijblijvend alle vertrekken zien.

Tussentijdse foto van de Ridderzaal:

 

Foto's Sylvesterparty 2016 -2017 online

De foto's van de Sylvesterparty staan online op onze website. Uit de reacties maken wij op dat het een zeer geslaagde avond was en hopen dat u er mooie herinneringen aan heeft over gehouden. Wij wensen u een gezond 2017 en tot Sylvesterparty 2017 - 2018!

Klik hier voor de foto's