KunstSalon

KunstSalon Kasteel Daelenbroeck

Expositie  -  SELF PORTRAITS -

01 maart t/m 01 juni 2018.

Met kunstenaars van over de hele wereld!
Artiesten uit o.a. Iran, de VS, Finland, België, Portugal, Duitsland,  Zuid-Korea en natuurlijk Nederland maakten tekeningen en tonen deze in de KunstSalon. Ook zijn er zelfportretten van leerlingen van 2 scholen te zien. Namelijk van VMBO Het Kwadrant Weert en VWO Kennemer College uit Beverwijk.

Het project 'Selfportrait Drawing Community' is gestart door kunstenaar Ed Hanssen uit Nunhem.
In de huidige tijd van miljoenen selfies, gaat hij terug naar het "oude" handgemaakte werk: Zelfportretten maken met houtskool, oost-indische inkt, potlood enz., op het meest gebruikte papierformaat: A4 DIN.
Kijkend naar jezelf in een spiegel, gedwongen tot een perfecte oog-handcoördinatie, direct aangebracht. Geconcentreerd en bewust.

Het project was al te zien in Het Blauwe Huis te Heerlen, De School te Hillegom en in CultureClub Still Standing in Seinäjoki te Finland.
De derde tentoonstelling, gecoördineerd door Carmen Heemels in haar Kunstalon Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch zal te zien zijn vanaf 1 maart tot 1 juni 2018.

De Kunstsalon is dagelijksgeopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en gratis toegankelijk.

Informatie:
KunstSalon, Landgoed Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2, 6075 EZ Herkenbosch / Roermond
Contact: Tel: +31 (0) 6 81714487
Toegang: gratis
Adres: Kasteellaan 2 Herkenbosch (NL)

Ook op afspraak zijn bezichtigingen mogelijk.

Wisselende kunsttentoonstelling

Landgoed Kasteel Daelenbroeck toont in de KunstSalon wisselende exposities en performances. Deze zijn voor iedereen gratis toegankelijk is. Hedendaagse nationale en internationale kunstenaars exposeren hier hun werken. De focus ligt bij deze exposities op een ontspannen en laagdrempelig verblijf binnen een oase van mooie, interessante en er toe doende kunst.
KunstSalon Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de karakteristieke, mooie ruimtes van de oude gerestaureerde paardenstallen, Travalje- en de Heinsbergzaal van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.
Projectleider en curator Carmen Heemels realiseert iedere twee á drie maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en eigen identiteit.

Zie voor meer info de facebook pagina van de KunstSalon. Voor informatie/vragen met betrekking tot de tentoonstellingen/interesse exposeren/performen etc.: infodaelenbroeck@gmail.com  t.a.v. Carmen Heemels.

Dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op afspraak.
Gratis entree.
December t/m maart op maandag en dinsdag gesloten.
Tijdens de winter gesloten.