Buffetten


Wilt u de lijst met buffetten downloaden en uitprinten? Klik dan hier



Buffet Chateau

Zacht gegaarde varkenslende met piccalilly
Gemarineerde zalm met mierikswortelcrème en rode ui
Schwarzwalder ham met rucola en Cavaillon meloen
Carpaccio van rund met basilicum pesto en pijnboompitten

Tonijnsalade met rode ui, olijven en paprika
Griekse salade
Pasta salade
Gemengde bladsla
Verschillende dressings

Diverse broodsoorten met olijvenolie
Balsamico, tapenade en (kruiden) boters

*****

Sous vide gegaarde runderlende aan het buffet getrancheerd
met een rode wijnjus
Roergebakken groenten van het seizoen
Aardappeltjes uit de oven met rozemarijn

Heekfilet met een saus van écrevisses
Pasta met tomaat en fijne groente

*****

€ 29,50 per persoon

*****
Buffet Château met Finger Food dessertbuffet
Meerprijs € 9,50 per persoon


Buffetten worden geserveerd vanaf 20 personen, voor gezelschappen kleiner dan 30 personen zijn wij genoodzaakt 15% meerprijs p.p. te berekenen.

 

Godfried van Heinsberg

Gerookte geulforel met kropsla en rode ui en een mosterd - dille crème
Noorse zalm in zijn geheel bereid met limoen 
Rivierkreeft cocktailtjes met een knolselderij - appelsalade
Rosé gebraden kalfsmuis met een tonijncrème en kappertjes 
Limburgse gerookte hampunt met zure uitjes en witlof

Aardappelsalade met kleine augurkjes
Rucola peer salade met Parmezaanse kaas
Bladsla  met dressing
Koolrabi – ananas salade

Diverse broodsoorten met olijvenolie
Balsamico, tapenade en (kruiden) boters

*****

Malse kipstukjes in een pittige Bengaalse saus
Gestoomde basmati rijst met sereh
Groente uit de wok met shiitake

Durum pasta met dragon en tomaat
Wilde gestoomde zalmfilet en een jus van Riesling

*****
€ 29,50 per persoon

*****
Buffet Godfried van Heinsberg met finger – food dessertbuffet
Meerprijs € 9,50 per persoon


Buffetten worden geserveerd vanaf 20 personen, voor gezelschappen kleiner dan 30 personen zijn wij genoodzaakt 15% meerprijs p.p. te berekenen.


Buffet van Rollingen

Terrine van Heilbot met kropsla en saffraan mayonaise 
Pasta salade met gemarineerde mosseltjes en een limoencrème
Gerookte schotse zalm met rode ui en een mierikswortelcrème
Gefrituurde inktvisringen met aioli  en limoen
Carpaccio van rund met pijnboompitjes en pesto
Italiaanse ham soorten met Parmezaanse kaas, rucola en olijven
Aardappelsalade met een Bourgondische ham en kaneeluitjes

Griekse boerensalade
Tomaat mozzarella salade
Waldorfsalade
Gemarineerde witte koolsalade met paprika en peper
Yoghurt dressing
Vinaigrette

Diverse broodsoorten met olijvenolie
Balsamico, tapenade en (kruiden) boters

*****

Gebraden Limburgse hoenderfilet met een roomsaus met dragon
Gebakken heekfilet met gepofte tomaat en Hollandaise saus
Limburgs spaakhammetje met een honing - mosterdsaus

Gebakken krielaardappel met kruiden
Groenten van het seizoen
Pasta met een tomaat,  basilicum oliesaus

*****
€ 32,50 per persoon
*****
Buffet van Rollingen met finger food - dessertbuffet
Meerprijs € 9,50 per persoon

Buffetten worden geserveerd vanaf 20 personen, voor gezelschappen kleiner dan 30 personen zijn wij genoodzaakt 15% meerprijs p.p. te berekenen.

 

Buffet Hattard van Pallandt

Aardappelsalade met crème fraîche en gerookte makreel
Gemarineerde scampi met avocado en rode ui
Gerookte paling met een appelstroopdressing
Gerookte en gemarineerde schotse zalm met rode ui en limoencrème

Runderpastrami met rucola en pruimen aceto vinaigrette
Pasta salade met stukjes kip en pesto
Carpaccio van rund met eendenlever mousse
Vitello: zacht gegaard kalfsvlees met een pittige tonijncrème

Gemengde bladsla
Rauwkost salades
Tomaat, mozzarella en basilicum salade
Rucola, peer, parmezaan en pijnboompit salade
Balsamico, limoen-, basilicum vinaigrette
Yoghurt dressing

Diverse broodsoorten met olijvenolie
Balsamico, tapenade en (kruiden) boters

*****

Gekonfijte varkenswangetjes in eigen braadjus
Zacht gegaarde runderlende met rode wijn sjalottensaus
Verse pasta met truffelroomsaus
Victoriabaars met rivierkreeftjes geserveerd met een botersaus
van gerookte knoflook
Gemengde seizoensgroenten
Gebakken aardappelpartjes uit de oven

*****

Amuse parade van kleine fingerfood - achtige desserts bestaande uit o.a. mousse, bavarois, ijs, room en andere zoetigheden maar beginnend met een klein kaas dessert

3 gangen buffet à € 42,50 per persoon

Buffetten worden geserveerd vanaf 20 personen, voor gezelschappen kleiner dan 30 personen zijn wij genoodzaakt 15% meerprijs p.p. te berekenen.

 

“Tapas – hapjes “

Bourgondische hapjes tafel


Olijvenbrood, focaccia en knoflookbrood met tzaziki,
roomkaas en tapenades

****
Koude gerechtjes

Met roomkaas gevulde peppadews
Gemarineerde olijven
Tomaat mozzarella spiesjes met basilicum pesto
Gemarineerde feta kaas met rode ui
Pasta salade met tonijn en ansjovis
Spaanse ham, worst en schapenkaas
Pasta chorizo salade

****
Warme gerechtjes

Tortilla chips met kaas overbakken uit de oven
In bierbeslag gefrituurde uienringen met smoked BBQ saus
Calamarisringen met aioli
Javaans gekruide ribjes
Spaanse gehaktballetjes met een pittige tomaten chutney
Quesadillas met guacamole
Pikante chickenwings met chilisaus
Gekruide wedges uit de oven

à € 19,50 p.p.



Amuseparade / walking dinner (Green Egg Special)

I.p.v. een geserveerd diner kunt u ook kiezen voor een walking dinner.
Op informele wijze serveren wij een keur aan kleine koude- en warme
gerechten gereed gemaakt op de Big Greeg Egg. De meeste gerechten kunt u
met een vork eten zodat men niet persé aan tafel hoeft plaats te nemen.

* Panzanella groenten salade met feta kaas
* Gebakken gemarineerde gamba met gazpacho
* Kip saté van gemarineerd dijen vlees op oosterse wijz
* Mini hamburger van gerijpt M.R.IJ rundvlees
* Op cederhout gegaarde zalm gemarineerd met dille, ahorn siroop, citroen en sinaasappel
* Pita broodje gevuld met Pulled pork en huisgemaakte BBQ saus
* Geroosterde ananas ingestoken met vanille, rode pepers, citroengras en rum
* Chocolade moulleux (warm chocolade taartje met lopend interieur)

Voor een vullend diner kunt u uitgaan van 8 gerechtjes p.p.

Daar wij het liefst met seizoensproducten werken, stellen wij met u de
diverse gerechtjes samen. Uiteraard rekening houdend met dieet- en
vegetarische wensen. 
Kosten van bovenstaand Green Egg amuse parade € 43,50 p.p.

 

Barbeque buffetten


Barbecue buffet       € 26,50 p.p.

Gemarineerde speklap
Barbecue worst
Souvlaki spiesje
Gemarineerde drumstick
Gemarineerde karbonade
Gepofte aardappel met zure room
Rundvleessalade
Groene salade met dressing
Tomatensalade
Witte koolsalade
Stokbrood met kruidenboter
Diverse soorten barbecue sauzen

​Luxe barbecue buffet      € 39,50 p.p.

Mini burger, brioche, bacon, cheddar en BBQ saus
Biefstuk gemarineerd in Amerikaanse steak kruiden
Zalmfilet met marinade van dille en madras kerrie
Lams koteletje met rozemarijn en knoflook
Gemarineerde satéspies van kipdij 
AUbergine, courgette en paprika van de gril 'panzanella' wijze

Mediterraanse pasta salade
Aardappelsalade met augurk
Caesarsalade met knoflook crouton, parmezaan en ansjovisdressing
Rucola salade met Parmaham, buffelmozzarella, kerstomaten en pijnboompitten
Geitenkaassalade met gedroogde tomaten, walnoten en honing-tijm vinaigrette
Carpaccio van het Voerens rund met salsa verde, parmezaan en rucola
Ovenvers landbrood met olijfolie en fleur de sel

Aïoli dip
Tzatziki saus
Pikante salsasaus met koriander
Pindasaus

Kraampjes parade

BBQ :
*Black Angus beef burger
*Diverse soorten hot dog

Italian:
Pasta :
*Spaghetti Bolognese
*Pasta aiolio in parmezaanse kaas, gemengd met pijnboompitten en rucola

Anti-pasta:
*Italiaanse broodsoorten met pesto’s en knoflookboter
*Olijven
*Vitello tonnato
*Carpaccio van ossenhaas
*Panzanella
*Gegrilde courgette & aubergine
*Mozarella salade met tomaat en basilicum

Hollands:
*Haring op zwartbrood met ui
*Gerookte vissoorten: zalm, makreel en forel
*Cocktailtjes van Hollandse garnalen
*Kibbelingen met frites en saus remoulade

Oosters:
*Gemarineerde kip saté met pittige saus
*Noodles
*Kroepoek
*Scampi’s uit de wok
*Mini-loempia
*Diverse sausjes: sojasaus , terryaki, hoi-sin

Limburgs:
*Koude schotel met gevulde eitjes
*Limburgse ham
*Zuurvlees
*Huidvleisj met kruutje
*Bloedworst met appel

Thematisch aangeklede kraampjes met life cooking € 43,50 p.p. (vanaf 90 personen )
( onder de 90 personen prijs op aanvraag )

 

Feestarrangementen 2016

Burcht feest arrangement I :  à € 64,50 per persoon

Kasteel cocktail bij het ontvangst
Assortiment nootjes, olijven en kaaszoutjes op tafel bij aankomst
Standaard dranken voor 5 uur
Buffet Château (excl. dessertbuffet)

Burcht feest arrangement II :  à € 69,50 per persoon

Kasteel cocktail bij het ontvangst
Assortiment nootjes, olijven en kaaszoutjes op tafel bij aankomst
Standaard dranken voor 5 uur
3 thematische kraampjes

Burcht feest arrangement III :    vanaf  € 47,50 per persoon

Kasteel cocktail bij het ontvangst
Assortiment nootjes, olijven en kaaszoutjes op tafel bij aankomst
Standaard dranken voor 5 uur
Hollands hapjes assortiment (andere keuze mogelijk tegen meerprijs)
Kaaskraampje

 

Servicekosten:

Voor de aankleding van de zalen en terrassen vragen wij een bijdrage in de kosten van € 350,00.
Uiteraard is het ook mogelijk speciaal voor uw gelegenheid bloemstukken en decoratieartikelen in te huren of te laten maken.
Prijzen op aanvraag.